Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

DJ Shah

Posted by Roy On January - 7 - 2009

Trance is mijn favoriete muziekstroming, ik heb eigenlijk de hele dag wel cd’s of livesets aanstaan. Tijdens het opruimen en het studeren bijvoorbeeld. Alleen als ik aan het gamen ben of een film kijk o.i.d. dan staat de muziek uit. Wat betreft favoriete DJ’s staat Tiesto op eenzame hoogte bovenaan de lijst. Tiesto is in mijn ogen de beste aller tijden en dat komt onder andere door zijn In Search of Sunrise cd-reeks. Ook Armin van Buuren staat hoog op mijn lijstje, net als Ferry Corsten bijvoorbeeld. Over deze drie Nederlanders wil ik het echter niet hebben dit keer, iedereen kent ze al en ze staan genoeg in de spotlights.

Vandaag wil ik het hebben over DJ Shah (tegenwoordig Roger Shah), iemand die we kennen van de hit ‘Going Wrong’ die hij met Armin maakte. DJ Shah is echter veel meer, hij is bijvoorbeeld de man achter ‘Sunlounger’ en heeft sinds kort de radioshow ‘Magic Island; Music for Balearic People’. In deze show laat hij de lekkerste relax trance van dit moment horen. Heerlijk om naar te luisteren en van te genieten. Afgelopen jaar is DJ Shah op 58 binnen gekomen in de DJ Mag top 100 en dat is niet meer dan terecht. Ik hoop dat hij in 2009 meer bekendheid krijgt en hoger eindigt, hij verdient het!

Het filmpje laat ‘Lost’ horen, de track die Shah onder Sunlounger uitbracht en daarmee de eerste plek behaalde in de A State of Trance top 20 van 2008. Heerlijke trance waarvan ik me niet kan voorstellen dat iemand het niet tof vind.

Interessante links met betrekking tot DJ Shah

DJ Shah op Wikipedia
Songbook, het artiestenalbum van DJ Shah
Magic Island, de cd van de radioshow

Vooral de linkjes van Bol.com zijn handig omdat je daar samples kunt beluisteren. Check ook YouTube voor meer tracks van DJ Shah!

-
2 Responses so far
 1. RedemptioN zei,

  trance is idd heerlijk, grappig trouwens je mening over Tiesto, vooral de eerste 3 in search of sunrise delen waren uber om te horen…en de Magik delen (vooral deel 5, nog steeds 1 van de beste trance cd’s op de wereld, nr van yahel op die cd heerlijk gewoon).

  Als dj Shah dit jaar zo door gaat onder zijn eigen naam en onder Sunlounger dan mag die wat mij betreft volgend jaar ruim in de top 10 eindigen van de dj mag top 100. Terechte nr1 van de asot series ook trouwens

  Posted on January 9th, 2009 at 13:26

 2. A State of Trance 400 | Roy-O-Rama zei,

  […] metro daar en iets na 22u stonden we binnen bij DJ Shah die echt heerlijk draaide. Ik heb het al eerder gezegd, maar Shah is echt een koning! Het was wat mij betreft ook meteen de set van de avond en in […]

  Posted on July 20th, 2012 at 12:25

Add your comment

You must be logged in to post a comment.