Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

The Future Sound of Egypt

Posted by Roy On January - 19 - 2009

Over minder dan twee maanden is het weer tijd voor Trance Energy! Na het gigantische succes van vorig jaar (Marco V, Ferry Corsten EN Tiesto) denk je misschien dat het dit jaar allemaal wel minder moet zijn, maar niets is minder waar! Allereerst komt Armin van Buuren een paar plaatjes draaien en Armin is natuurlijk altijd fantastisch, maar ik kijk zelf meer uit naar de set van het Egyptische duo Aly & Fila.

Wie? Aly & Fila! Ik ken ze zelf ook nog niet zo lang maar ze hebben onwijze indruk gemaakt al. Het begon allemaal tijdens de 300e uitzending van A State of Trance. Voor dit jubileumnummer had Armin een aantal gasten uitgenodigd die in Den Bosch aan de Pettelaarse Schans een feestje gingen bouwen. De zeven-uur durende show begon met een DJ-duo: Aly & Fila. Het begin van deze set hoor je in het volgende ‘filmpje’:

Heerlijke trance, en dat gaat zo ruim een uur door! Na wat meer zoekwerk kwam ik er achter dat ze niet alleen simpelweg plaatjes aan elkaar draaiden, maar ook een eigen radioshow hebben. Deze is genaamd ‘The Future Sound of Egypt’ en is elke maandag te beluisteren via DI.fm. Inmiddels zijn we aanbeland bij aflevering 65 en ze zijn niet van plan te stoppen!

Op Trance Energy zal het de eerste keer zijn dat ik live bij een set van ze aanwezig ben en ik kijk er echt naar uit. Ik heb ze al een tweetal keer gemist toen ze in Speakers in Delft draaiden en ook in Den Bosch was ik er niet bij helaas (kun je nagaan). Zelfs als ze tegelijk draaien met Armin, er zijn meerdere zalen, ga ik naar Aly & Fila! Dit keer MOET ik er bij zijn!

-
3 Responses so far
 1. Mark zei,

  Boemboemboemtsschhhhtschhhhtsccchhhh…

  Posted on January 20th, 2009 at 08:34

 2. Sjotime zei,

  Boem tskj Boem tskj Boem tskj Boem tskj Boem tskj Boem tskj Boem tskj Boem tskj

  (korte pauze met tweeter en hoge tonen irritaties,… armen omhoooooooogggg,… eeeeeennnnn)

  Boem tskj Boem tskj Boem tskj Boem tskj Boem tskj Boem tskj Boem tskj

  Posted on January 21st, 2009 at 07:48

 3. B. zei,

  Leuke blog :)

  Posted on January 26th, 2009 at 10:16

Add your comment

You must be logged in to post a comment.