Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

The Year 2010

Posted by Roy On January - 16 - 2009

Het jaar 2009 is nog maar net begonnen en als alles gaat zoals ik gepland heb wordt het een mooi en belangrijk jaar. Dit weerhoudt me er echter niet van om ook alvast even naar 2010 te kijken. Allereerst hoop ik in 2010 eindelijk af te studeren en ben ik van plan om met Maarten drie weken in Amerika te touren als afsluiting van zijn wereldreis. We rijden dan (globaal) van Los Angeles naar New York.

Maar goed, als je het plaatje op de index hebt gezien dat bij deze blog hoort snap je wel dat ik het weer over games wil hebben! Vandaag werd namelijk door Square-Enix bekend gemaakt dat Final Fantasy XIII op zijn vroegst pas in april 2010 in de Europese winkels ligt. De Japanners kunnen als het goed is wel nog in 2009 met de game beginnen op de PlayStation 3. Heel erg is het niet, er staat immers genoeg op het schema voor 2009 (Street Fighter IV, Resident Evil 5, Afro Samurai, Dragon Quest V en VI, inFamous of Prototype en nog vele anderen). Ook ben ik wel blij dat Square-Enix de tijd neemt om van Final Fantasy XIII een toffe game te maken die weer iets meer op de X gaat lijken dan op XII qua gameplay!

alt text

‘Lightning in actie’

Een andere game die we dit jaar niet meer gaan zien, hoe graag men het ook wil, is God of War III. Deze PlayStation 3 kraker gaat echt pas in 2010 uitkomen. Ook hier geldt hetzelfde voor als voor FF XIII, het is niet zo heel erg en ik heb liever dat ze de tijd er voor nemen dan dat ze de game gaan rushen. God of War III zal het einde van de trilogie worden, dus die moet wel extreem en groots gaan worden. De verwachtingen zijn ook zo hoog dat ze zich geen slechte game kunnen permitteren!

alt text

‘Kratos in actie’

Het jaar 2010 kun je nu dus al gaan zien als een mooi game-jaar! Net als eigenlijk elk jaar, want elk jaar zijn er weer zoveel goede games… Wat een heerlijke hobby is het toch!

-
1 Response so far
  1. Maarten zei,

    Final Fanatasy Stinkt!

    God of War heb ik nog nooit gespeeld…

    Ik ben eigenlijk geen echte gamer :D

    Posted on January 16th, 2009 at 10:49

Add your comment

You must be logged in to post a comment.