Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Zullen we iets bellen?

Posted by Roy On January - 26 - 2009
alt text

‘Double Pepperoni’

Het begon vorige week met de melding van iemand op FOK! die vertelde dat New York Pizza een nieuwe pizza in het assortiment heeft, de Double Pepperoni. Aangezien salami pizza’s mijn favoriet zijn sprak ik met Hemmo af om vrijdag na het tentamen daar pizza te eten en te gamen. Helaas was het kutweer en ben ik gewoon thuis gebleven. De trek in pizza bleef echter en dus surfte ik naar de site van New York Pizza om de Double Pepperoni te bestellen.

Ongeveer een half uur later belde de pizza bezorger aan om de pizza te bezorgen. Hup, pizza mee naar boven, tafel aanschuiven en Alias kijken tijdens het eten. Hoewel het een prima pizza is (gehakt, salami, ui, kaas) vond ik ‘m toch niet helemaal geweldig. De stukken ui waren veel te groot en de salami was net ff te pittig ofzo. Bovendien was de tomatensaus niet zo lekker als van de grote concurrent: Domino’s. Die zijn toch beter…

alt text

‘Gyros’

Op de zaterdag besloten Hemmo en ik dan toch maar een avond te gaan gamen, maar dan zonder pizza omdat NYP dus suckt. Wat dan wel? Het vertrouwde menu 3 van de lijst van de Kleine Bezorg Griek: gyros met twee stokjes kipsouflaki! Een heerlijk menu, vers van de grill en binnen 45 minuten bij je thuis bezorgd. Dit is gewoon altijd lekker, de kipsouflaki is de lekkerste die ik ken en qua gyros staan ze op een goede tweede plek. Alleen Pita Gyros nabij Spui in Den Haag is ietsje beter, maar dat komt vooral doordat ze daar je pita voor je maken.

Dit keer was de Griek echter wel de pita’s vergeten, maar heel erg is dat niet. De frietjes worden overigens in een losse zak meegeleverd zodat ze niet slap worden. Extra aandacht verdient de Tzaziki saus die meegeleverd wordt, deze is ook altijd lekker. Stukken beter dan de Tzaziki die je in de supermarkten kunt kopen.

alt text

‘Babi Pangang’

Op zondag waren Maarten en ik op bezoek in Roosendaal, als een soort afscheidsfeestje voor Maarten. ‘s Middags een beetje ouwehoeren en ‘s avonds zouden we Chinees bestellen. Na een rondvraag bleek dat iedereen hetzelfde wilde hebben: nasi/bami met babi pangang, fou jong hai (sp?), die gebakken vleesballen en kip saté. Angeliek ging bestellen (dit keer ouderwets met de telefoon volgens mij) en even later werd het bezorgd. Hoe de Chinees heet waar het besteld is weet ik niet, maar het was wel een aanrader! Vooral de kip saté en gebakken vleesballen was erg lekker. Ik heb gewoon twee keer een vol bord opgeschept en zat, omdat we ook een toetje moesten eten, echt vol na afloop. Enige dat ik miste was Tjap Tjoi, dat vind ik ook wel lekker eigenlijk…

Na een weekend eten laten bezorgen kan ik nu concluderen dat NY Pizza minder is dan Domino’s, de Bezorg Griek altijd lekker is maar ook soms een foutje maakt en dat ik blij ben dat ik twee jaar terug gewoon Chinees ben gaan eten waar ik het voorheen nooit lekker vond. De volgende blog over eten laten bezorgen/afhalen in de toekomst zal waarschijnlijk over Vatan, Kobi en Ricco gaan, ook alle drie erg lekker en zeer zeker de moeite waard.

-
5 Responses so far
 1. B. zei,

  Dat heet Koe lu Yuk.. maar ‘Tao si kai’ moet je eens proberen. Kai is kip en ‘Tao si’ is zwarte bonen saus. Pittig en zoet met flinke stukken kip.

  Dammit.. die foto op de FP Gijs van die pizza water in mn mond nu.. bedankt he! Nu ik ben gestopt met roken moet ik gewoon lekker eten hebben hahaha..

  Shit… wat doe ik hier :?

  Posted on January 26th, 2009 at 11:12

 2. Mark zei,

  Serieus…hoe kun je al die afhaalzooi lekker vinden? Het is altijd lauw en veels te vet.

  Pizza en grieks kun je zelf zoveel lekkerder klaarmaken. En zo moeilijk is dat echt niet. Dan weet je ook dat je goede ingrediënten gebruikt, en niet wat deze week bij de groothandel in de aanbieding was.

  En babi pangang en fou jong hai hebben met echt Chinees eten niks te maken. :{

  :N

  Posted on January 26th, 2009 at 11:30

 3. Roy zei,

  Heb je wat tegen groothandels ofzo? :{w

  Posted on January 26th, 2009 at 11:38

 4. Sjotime zei,

  Whahahahahaha :D

  Posted on January 26th, 2009 at 11:41

 5. Ingrid zei,

  Zeg Nootje, echt gezond heb je dit weekend niet gegeten he?

  Ik ook niet echt hoor, maar wel mijn verse, eigengemaakte pasta en verse, eigengemaakte nasi. Maar dat scheelt als je op je werk bent en toch al moet koken. Allemaal veel lekkerder dan afhalen!

  :P

  Posted on January 26th, 2009 at 11:47

Add your comment

You must be logged in to post a comment.