Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

American Roadhouse

Posted by Roy On February - 1 - 2009

Afgelopen donderdag had mijn zusje haar eindpresentatie voor haar E.V.V.-opleiding en omdat dit allemaal goed is gegaan nam ze ons (vader, moeder en mij) mee uit eten. Eten was echter niet genoeg, we gingen er ook bij bowlen en als je wilt eten en bowlen kom je in de regio Den Bosch al snel uit bij American Roadhouse in Zaltbommel. Dit party-centrum heeft verschillende mogelijkheden wat betreft activiteiten en eten, maar wij kozen dus voor bowlen om daarna te gaan steengrillen. Andere mogelijkheden zijn BBQ, spiderpan en karting. Een volledig overzicht kun je vinden op de site van American Roadhouse.

Om 18:00u hadden we een baan gereserveerd en om 19:00u zouden we beginnen met steengrillen. Omdat mijn pa altijd op tijd (lees veel te vroeg) aanwezig wil zijn stonden we dus om half zes al binnen. Geen probleem, gewoon even een drankje doen om de open haard om de tijd te doden. Toen het bijna 18u was konden we de hippe bowlingschoenen gaan ophalen en naar de baan. We hadden baan één (genaamd Route 11) en we waren de enige die bezig waren van zes tot zeven, heerlijk rustig dus! Het bowlen ging verrassend goed de eerste ronde, ik eindigde op de eerste plek met 109 punten! De tweede ronde ging iets minder, ik werd tweede achter m’n vader die zich herpakt had de tweede ronde. :(

Steengrill

‘De eerste stukjes vlees’

Toen we de schoenen weer hadden ingeleverd konden we aan de tafel gaan zitten die ondertussen klaargemaakt werd voor onze (vr)eetpartij. Kip, varkenshaas, biefstuk, hamburgers, frietjes, salade, fruit, sausjes en stokbrood met kruidenboter. Niets speciaals, maar allemaal heerlijk om te eten! Een groot voordeel van American Roadhouse is ook dat je van te voren vleeswensen kunt doorgeven. Standaard zitten er bijvoorbeeld worsten bij de vleesschotel, maar omdat niemand daar fan van is bij ons in de familie hebben we dat gewoon kunnen ruilen voor kip. Als je het maar op tijd doorgeeft. Alle extra’s (zoals friet, salade en saus, niet het vlees zelf) die je tijdens het eten bij besteld zijn kosteloos. Heel veel zal je niet bij bestellen overigens, je krijgt namelijk best veel vlees! Aanrader!

Oh, en iets dat ook nog even het vermelden waard is, maar niets met American Roadhouse te maken heeft: Afgelopen zaterdag had ik een personeelsfeestje en ik heb daar met de loterij een weekendje Brussel gewonnen voor twee personen! Woei.

-
2 Responses so far
  1. Mark zei,

    Ik geloof dat ik je blogs over eten voortaan maar oversla…

    Posted on February 3rd, 2009 at 15:13

  2. Sjotime zei,

    :’) OMG Gijs,… wat eet jij allemaal!

    Posted on February 3rd, 2009 at 16:49

Add your comment

You must be logged in to post a comment.