Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Mario Galaxy en Queen

Posted by Roy On February - 19 - 2009

Ik heb totaal geen spijt van de verkoop van mijn Wii, ik speelde er nooit mee en hij stond enkel stof te happen. Toch ga ik er ooit weer eentje kopen, als ze flink goedkoper zijn over een drie a vier jaar ofzo. De reden? Super Mario Galaxy. Ik heb zelden zoveel plezier gehad in een game maar de game nooit uitgespeeld… Waarom? Ik weet het niet. Maar goed, ooit komt het wel dus, net als dat ik nu gewoon ook kei hard DQVIII aan het spelen ben op de PS2.

Ik begin overigens niet voor niets nu weer over Mario Galaxy, dat komt omdat ik zojuist een van de tofste en mooiste en beste game filmpjes op YouTube heb gezien. In dit filmpje worden Mario Galaxy beelden gebruikt bij de track ‘Don’t Stop Me Now’ van Queen. Een van de tofste games aller tijden en een van de tofste tracks aller tijden in een filmpje dus! Check ‘m even:

-
2 Responses so far
  1. Jodi zei,

    Mooie beelden en de muziek past er goed bij.. Echt cool!

    Posted on February 24th, 2009 at 14:35

  2. L'enfant Terrible zei,

    Mario en Queen,… beide gay!

    Posted on February 27th, 2009 at 12:55

Add your comment

You must be logged in to post a comment.