Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Lente-schoonmaak

Posted by Roy On March - 16 - 2009

Ja beste Roy-O-Rama lezers, jullie lezen het goed! Ik ben bezig met een grote lente-schoonmaak. Normaal geloof ik niet zo in grote schoonmaakbeurten, maar omdat ik een nieuwe stofzuiger heb gekregen van mijn ouders was het een mooi moment om eens goed mijn kamers een beurt te geven (hihi). Om te kunnen stofzuigen moest ik eerst de vloer leeghalen en dus moesten de wasmanden leeg en de Kerstboom weg, naar bovenop mijn kast. Maar aangezien daar geen plek was ben ik daar maar mee begonnen, toen mijn Kerstspullen goed lagen en mijn bordspellen netjes uitgelijnd op de kast stonden was het tijd om de was op te vouwen.
Hier diende het volgende probleem zich meteen aan: de was paste niet meer in de kast erbij. Tijd om de kast maar eens goed op te ruimen. Twee uur en een volle vuilniszak met oude kleding verder ziet de kast er weer helemaal keurig uit, alsof mijn moeder de was nog deed!

TShirts

Keurig opgevouwen t-shirts

Nadat de kast ingeruimd was en de vloer leeg was het tijd om de stofzuiger eens goed uit te testen. Deze 2000W Siemens stofzuiger, met drie verschillende borstels, zuigt als een baby aan een tiet! De vloer werd keurig schoon; stof en haren verdwenen als sneeuw voor de zon! Dat kan ik best vaker doen eigenlijk, het ziet er allemaal net even wat beter uit…
Omdat ik flink de smaak te pakken had ben ik na de slaapkamer maar meteen begonnen aan de woonkamer. De twee grootste problemen hier zijn mijn buro en mijn tafel: beide liggen he-le-maal vol met zooi. Als eerste ging ik aan de slag met de tafel, hierop lagen nog allemaal boodschappen, gebaksbordjes, achievement-guides, bestek, lege glazen, etc. Dat moest eerst opgeruimd worden dus om er daarna een doekje overheen te halen en de kruimels en vlekken weg te werken. De lege tafel werd aan de kant geschoven, net als burostoel en -mat, bank, drumstel en sub om ook hier flink te gaan zuigen. Uiteraard wel met de andere borstel als die in de slaapkamer gebruikt is!

Tafel

Je ziet het goed: een Living Colors afstandsbediening! Van mijn zusje gehad! O+

Op dit moment staan nog op de planning mijn buro en ik ga denk ik mijn TV-meubel ook nog even doen. Als dit allemaal voor de tentamens gedaan is kan ik met een gerust hart studeren zonder dat ik me druk hoef te maken over het opruimen.

-
4 Responses so far
 1. Ingrid zei,

  Ziet er netjes uit hoor!

  Posted on March 17th, 2009 at 11:56

 2. Marlies zei,

  Ja maar Roy… Wat moet je dan doen tijdens de tentamenweek als alles al netjes is? ;)

  Posted on March 17th, 2009 at 22:50

 3. L'enfant Terrible zei,

  Witte en bruine vlokken van Choca _O_

  Posted on March 19th, 2009 at 20:48

 4. Jasper zei,

  Wow, je afstandsbedieningen collectie lijkt verdacht veel op die van mij :D

  Posted on March 21st, 2009 at 10:30

Add your comment

You must be logged in to post a comment.