Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

A State of Trance 400

Posted by Roy On April - 21 - 2009

A State of Trance is de wekelijkse radioshow van Armin van Buuren en deze had afgelopen week zijn vierhonderdste uitzending. Dit moest natuurlijk groots gevierd worden en er is daarom gekozen voor een marathonuitzending van 72 uur waarbij er drie feesten op drie verschillende locatie als hoofdpunten dienden. Bij het derde en laatste feest, in de Maassilo in Rotterdam, was ik aanwezig samen met Hemmo en Wim, een vriend van Hemmo.

Nadat ik klaar met werken was even snel naar huis om te douchen en me in mijn Captain Awesome shirt te hijsen. Vlug naar Hemmo voor wat Kip Souflaki en ownen in een of ander voetbalspelletje met auto’s op de PS3. Rond 21u hadden we uiteindelijk de trein naar Rotterdam, stukje metro daar en iets na 22u stonden we binnen bij DJ Shah die echt heerlijk draaide. Ik heb het al eerder gezegd, maar Shah is echt een koning! Het was wat mij betreft ook meteen de set van de avond en in oktober krijgt Shah mijn stem voor DJ van het jaar.

Na DJ Shah zou het Duitse duo Cosmic Gate draaien, maar we kregen Mr. Sam. Een minder bekende DJ, maar hij draaide ook lekker! Om 1u begon echter Armin van Buuren in de andere zaal dus moesten we snel daarheen voordat het druk werd. Helaas was dit al het geval en stonden we helemaal achteraan als vee in de zaal. Gelukkig draaide Armin een lekkere set, stukken beter dan die van Trance Energy! Twee uur Armin verder was het tijd voor Aly & Fila. Eindelijk zou ik ze live zien en horen. Maar het mocht niet helemaal zo zijn, alleen Fila draaide. Hij zette een puike set neer maar door vermoeidheid hebben we deze niet helemaal gehoord; we moesten even zitten in de hal bij de kluisjes om onszelf weer even op te laden. Toen we terug gingen naar de zalen was het al stukken rustiger en konden we nog twee sets meepikken. Welke deze DJ’s precies waren weet ik niet precies meer, maar dat maakt niet zo heel veel uit. Ik was meer dan tevreden over de muziek van de avond in ieder geval!

Overigens was niet alles goed aan dit feest: er waren te weinig WC’s en je moest er ook nog eens voor betalen. Daarnaast kon er niet met PIN betaald worden voor de muntjes en was het draaischema aangepast zonder dat dit ergens aangegeven stond (Cosmic Gate schijnt laat op de avond nog gedraaid te hebben). Desalniettemin een geweldig feest. Op naar ASOT450!

Tot slot: DJ Shah – Lost, Live @ ASOT400, Maassilo

-
2 Responses so far
 1. Hemmo zei,

  Haha ik heb je gewoon laten winnen op de PS3 ;)
  Nu lekker livesetjes luisteren *O*
  Oh en de terugreis was ook matig geregeld…

  Posted on April 21st, 2009 at 13:51

 2. Sophie Sugar | Roy-O-Rama zei,

  […] van haar gehoord, maar er nooit lang stil bij gestaan. Er komen zoveel namen langs elke week bij ASOT dat je nooit alles kan bijhouden. Een enkele keer, als een artiest echt indruk maakt, blijf je er […]

  Posted on July 20th, 2012 at 12:26

Add your comment

You must be logged in to post a comment.