Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Fable 2: Knothole Island

Posted by Roy On April - 21 - 2009

Ik was niet echt te spreken over Epilogue; stomme vijanden en flink wat frustratiemomentjes zorgden ervoor dat ik ‘m snel maar weer vergeet. Prince of Persia was overigens niet de enige game waarvan ik de uitbreiding wilde spelen: Fable II stond ook nog op het lijstje. Omdat ik afgelopen vrijdag dankzij Coca Cola wat gratis MS Points kon krijgen was Knothole Island op deze manier dus gratis en ik heb de uitbreiding net gespeeld.

Knothole

‘Brrr’

In Knothole Island ga je met jouw Hero op pad naar het eiland Knothole waar de bewoners last hebben van een strenge winter, alles is bevroren. Na een gesprekje met de burgemeester ga je op pad om een ijs-zegel te halen en zo de kou op te lossen. Helaas blijkt dat na de onwijze kou er nog meer dingen mis zijn met het eiland die je ook moet zien op te lossen. In totaal ben je een uur of 2 รก 3 bezig met het oplossen van de problemen in Knothole. Voor 800 MS Points (10 euro) is dit wat kort, maar het is wel een leuke toevoeging aan de game! De vertrouwde Fable II feeling zit ook in de uitbreiding en doet verlangen naar meer. Gelukkig komt dat er ‘binnenkort’ ook aan en het schijnt zelfs zo te zijn dat de nieuwe DLC dieper op het verhaal in gaat en de overbrugging tussen Fable II en III zal verzorgen. Hoe dat gaat uitpakken weet ik nog niet, maar ik heb er zin in!

Mijn vertrouwen in betaalde DLC is in ieder geval weer een beetje hersteld! Ik ben overigens een beetje aan het denken over welke game ik moet gaan spelen nu. Ik heb Tomb Raider Underworld liggen en deze week komt Fallout 3 binnen. Daarnaast zijn er altijd nog de XBLA games… Ik denk dat ik begin aan Fallout 3 gewoon, die is groter en diepgaander dan de rest en ik heb er nu de tijd voor.

-
2 Responses so far
 1. Mark zei,

  Leuk! Ik ga deze week ook verder met mijn playthrough (ik moet toch wat voordat ik op vakantie ga). Misschien dat ik de DLC nog wel even koop. :)

  Posted on April 22nd, 2009 at 12:34

 2. Mark zei,

  Ik ben trouwens benieuwd wat je van Fallout 3 gaat vinden. Het was mijn GOTY 2008 _O_ _O_ _O_

  Dus de kans is groot dat jij hem zult vinden sucken. :P

  Posted on April 22nd, 2009 at 12:40

Add your comment

You must be logged in to post a comment.