Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Student Aan Huis

Posted by Roy On April - 16 - 2009

Ik heb een prima bijbaantje bij een klantenservice van een grote winkel. Helaas verdien ik hier geen miljoenen en omdat ik dit jaar toch een PlayStation 3 met games als God of War III en inFamous wil kopen moet toch ergens meer geld vandaan zien te toveren. Omdat de Staatsloterij niet meewerkt is een tweede baantje dus een aardig idee en ik ben uitgekomen bij Student Aan Huis.

Doelgroep

‘De doelgroep’

Student Aan Huis is een bedrijf dat mensen helpt met allerlei technische problemen. Dit kan varieren van het verwijderen van een computervirus tot het aanleggen van een draadloos thuisnetwerk en van het instellen van RTL 4 op een TV tot hulp bij de keuze van een nieuwe mobiele telefoon. Iets dat ik in mijn directe omgeving eigenlijk toch al doe dus, maar dan nu voor geld!

Student Aan Huis is vorig jaar begonnen in Zwolle en was daar direct een succes. Langzaam komen meer en meer steden aan de beurt en nu is het dus Delft. Omdat ‘we’ nog niet zo groot zijn hier roep ik alle Delfste lezers op snel contact op te nemen met Student Aan Huis om je daar aan te melden. Als je mazzel hebt kom ik langs om al je problemen op te lossen!

Informatie over tarieven kun je vinden op de site van Student Aan Huis.

-
2 Responses so far
 1. Mark zei,

  Heb je verstand van Macs? Ik wil video streamen naar mijn PS3.

  Posted on April 21st, 2009 at 09:09

 2. Hemmo zei,

  @Mark
  Roy heeft geen PS3, hij weet er ook niets vanaf…
  Maar: http://code.google.com/p/ps3mediaserver/ zou je eens kunnen proberen :)

  Posted on April 22nd, 2009 at 09:21

Add your comment

You must be logged in to post a comment.