Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Komkommertijd

Posted by Roy On July - 31 - 2009

Ik zag ooit eens een reportage over komkommertijd op RTL4, en dan weet je dat het gewoon écht komkommertijd is. Voor iedereen die geïnteresseerd is in waar die uitdrukking vandaan komt raad ik aan hier te lezen. Voor iedereen die dat niet boeit volgt de rest van mijn verhaal.

De grote vraag is altijd waarmee je moet beginnen, nu ben ik begonnen over de komkommertijd, maar dat is niet het echte begin. Het echte begin is wat droevig nieuws dat ik deze week te horen kreeg… Bobby Robson is overleden. Nu zal waarschijnlijk lang niet iedereen weten wie dat is, maar hij is onder andere voetbaltrainer bij PSV geweest. De goede man heeft redelijk veel bereikt in zijn carriere maar uiteindelijk kreeg de nare ziekte kanker hem te pakken… Bobby Robson is 76 jaar geworden.

Laten we echter niet te lang stil staan bij de droevige dingen! We gaan vooruit nu eindelijk en dat begon maandag meteen goed toen ik op werk gevraagd werd of ik medewerker 3 wilde worden. Dit komt neer op meer verantwoordelijkheden (leiding geven en shifts draaien) en meer geld! Dat was erg leuk om te horen en ik heb nu al meteen twee avonden mee afgesloten deze week. Het enige dat een beetje jammer was, was de vrijdagavond waarop de muntjes-telmachine kapot was. Dan moet je ineens 200 euro aan kleingeld met de hand gaan tellen :’) Verder zijn de meeste taken goed te doen en kijk ik er naar uit om in augustus ook daadwerkelijk in mijn eentje te gaan draaien. Ik heb er zin in!

Thuis gaat het ook best aardig wat betreft mijn taken / to-do. Ik heb nu ongeveer de helft af en volgende week begin ik met het leren van de hertentamens zodat ook die to-do doorgestreept kan worden. Het enige dat een beetje faalt is het lezen van boeken, dat is weer helemaal tot stilstand gekomen terwijl ik net voor de vakantie twee boeken extra had gekocht. Dit komt vooral omdat ik meestal direct ga slapen als ik naar bed ga (mits er geen muggen dood gemaakt moeten worden) en het niet echt ‘in de tuin zitten met een boek’-weer is. Naja, die boeken vergaan niet dus dat komt vast nog wel een keer… Ik ben pas op een kwart van mijn leven dus tijd is niet het probleem!

RE5

Zombies schieten in Resident Evil 5

Wat betreft mijn hobby videogames spelen geniet ik nog lekker van mijn PS3. inFamous is zoals bekend uitgespeeld, maar ik ben nu druk bezig met Ratchet & Clank. Ik vind die game misschien nog wel toffer dan inFamous! Op de 360 ligt Prototype nog steeds een beetje te wachten om gespeeld te worden en ben ik bovendien deze week begonnen met het co-op spelen van Resident Evil 5. Na even flink wennen aan de besturing en het gebrek aan kogels zitten we inmiddels in chapter 2-2 geloof ik en het is echt een toffe game. Grootste schrikmoment kwam overigens niet van een zombie, maar van mijn co-op buddy die door een raam sprong terwijl ik net het hoekje om kwam lopen :D

Oh, en nu we het toch over games hebben; al mijn blogs over games hebben geen stem-sterretjes meer. Ik weet niet wat er met die functie is gebeurd, hij is verdwenen uit de opties, terwijl de bestanden wel allemaal nog online staan? Ik ga het uitzoeken, maar dat heeft niet echt prioriteit. Het staat in ieder geval onder de regel ‘groene linkjes rechts bovenin fixen’ en die doen het al drie maanden niet geloof ik :D

Nou, dat was het dan weer en dan rest me niets anders dan af te sluiten met dé zomerhit van dit jaar: I will be here van DJ Tiesto. Zet je speakers op een goed hard volume en klik op play. Voor iedereen die mee wil zingen staan de lyrics onder de clip! Ciao!

I don’t know, what went wrong
If I did, would it matter cause
It just wasn’t enough
You know when the moment comes
To be strong, show resistance
And that is what
We’re lead to believe

When the big road falls apart
And you think that the feeling will linger
You need somewhere to start
I will be here

-
1 Response so far
 1. L'enfant terrible zei,

  He,… ik ken dat plaatje :’) Tevens doet je poll archive het ook niet. (http://www.royorama.nl/pollsarchive)

  Heb je WordPress een update gegeven? Zo ja,… dan kan dat de reden van je sterprobleem zijn! Of anders de plugin even uit en aanzetten. Of gewoon verwijderen, want het zuigt! Daar kwam ik ook achter!

  Maar komkommertijd,… ja dat heb je. Het is ook stiller op straat. Iedereen heerlijk op vakantie enzo. En zelf zoeken we oude games om te spelen en noem jij middelmatige games goed,… dat krijg je :)

  Maar toch,…. bij deze weer een adsense klik. Ik ga een dure voor je zoeken! x

  Posted on August 2nd, 2009 at 11:26

Add your comment

You must be logged in to post a comment.