Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Vakantieblog!

Posted by Roy On July - 22 - 2009

Sinds begin juli heb ik vakantie! Normaal gesproken betekent dat lekker relaxen of misschien zelfs een paar weken het land uit, maar dit jaar niet. Ik heb gekozen voor fulltime werken om wat extra geld te verdienen dat ik meer dan nodig heb. De vrije tijd die ik heb stop ik in een middagje bier drinken en spare-ribs eten in Utrecht of een paar dagen feesten in Nijmegen. Zo blijft er echter weinig tijd over om te gamen of om een blog te schrijven.

Max

‘Een willekeurige baby genaamd Max’

Vandaag ben ik echter extra vroeg op gestaan om voor mijn werk nog even een was te draaien waardoor ik ook mooi even deze blog kan schrijven! Ik wil jullie namelijk nog vertellen over wat gebeurtenissen van gisteren. Ik was keihard aan het werk toen ik gebeld werd, afgeschermd nummer dus niet zo boeiend. Toen ik echter vijf minuten later wéér gebeld werd ging ik toch maar stiekem opnemen het kon immers de belastingdienst zijn. Het bleek echter niet de belastingdienst, maar een mevrouw die me feliciteerde! Ik was onwijs blij en bedankte de mevrouw, maar wilde wel even weten waarmee… “Nou, met de geboorte van een gezonde zoon genaamd Max”. Okaaaaayyy… Daar wist ik niets van en dat heb ik de mevrouw verteld, nadat ze mijn naam en telefoonnummer gecheckt had bleek inderdaad dat ik toch niet de vader van Max was. Eenmaal thuis gekomen had ik post van de belastingdienst maar toen die envelop open was bleken het papieren te zijn om kinderbijslag aan te vragen. Juist. Mag ik alsjeblieft eerst afstuderen voordat mij kinderen opgedrongen worden? Damn.

Maar goed, nu ik de belastingdienst toch genoemd heb even een update daarvoor. Ik kreeg twee weken terug een fijne beschikking waarin stond dat ik een half jaar toeslag moest terugbetalen en daar ben ik het natuurlijk niet mee eens. Na drie telefoontjes en twee papieren bezwaarschriften verder weet ik inmiddels wel waarom ze denken dat ik terug moet betalen, ik was te laat met het overschrijven van mijn adres bij de gemeente. Nu staat in mijn huurcontract gelukkig wel de goede datum en had ik nog een eerdere brief naar de belasting waarin ik de adreswijziging doorgaf, dus ik ga er vanuit dat dit ook wel goedkomt. Anders is het werken deze vakantie ook een beetje nutteloos :’)

Voor deze vakantieperiode, die inmiddels alweer bijna halverwege is besef ik me, had ik van te voren een grote To-Do gemaakt met klusjes die ik moet doen van mezelf. Zo stond het poetsen van de badkamer op de lijst evenals het uitspelen van inFamous. Deze twee taken heb ik kunnen afstrepen, maar ik moet nog steeds mijn fiets maken (zeker omdat mijn reservefiets ook bijna uit elkaar valt) en mijn televisiemeubel eens netjes indelen. Ik denk dat ik dat maar ga doorschuiven naar week 31, dan heb ik een hele dag vrij en werk ik wat minder in de avonden. Van een andere to-do, ‘in de tuin in de zon zitten’, is helaas nog niets gekomen. Het weer werkt daarvoor niet echt mee en als ik me nu omdraai en naar buiten kijk zie ik ook weer regen. Regen waardoor ik zo meteen naar mijn werk mag fietsen. :(

Al met al heb ik het dus best druk en heb ik ondanks dat ik vakantie heb niet echt tijd voor mijn hobbies, maar ik kom de weken wel door. Toch mis ik het op vakantie gaan wel een beetje (vorig jaar had ik tenminste nog een weekendje Games Convention in Leipzig), misschien dat ik in september nog een weekendje weg kan. Rome, of Londen, lijken me wel een leuke bestemming voor een lang weekend!

-
3 Responses so far
 1. L'enfant terrible zei,

  Heerlijke blog om te lezen papa :D Mijn vakantie bestaat uit nachtvoeding geven en proberen uit het rood te blijven. Tevens moet ik gaan verhuizen aangezien mijn huis verkocht is. Nieuwe huis wordt voorlopig niet niet opgeleverd. Maar respect voor je keuze lekker bij te werken. En succes met de belastingdienst,… dat is hel Gijs!

  Posted on July 22nd, 2009 at 10:29

 2. Maarten zei,

  Cool :D Gefeliciteerd met Max!!

  Ik zou nog even wachten met London trouwens, misschien zit ik daar in oktober :)

  Posted on July 22nd, 2009 at 12:10

 3. mlou zei,

  @ Roy: 4daagse was tof ej:-D. jammer van de regen vrijdag, maar spellenavond was ook wel grappig weer.

  @ Maarten: ik zit in Oktober een week in Londen (voor WK turnen natuurlijk :P), maar ik hoop natuurlijk voor jou dat je bakken geld gaat verdienen en toch langer kan reizen ;-). Maar anders zou het wel tof zijn als ik je daar zou zien :-D. (oja, is van 13-19okt)

  Posted on July 26th, 2009 at 13:19

Add your comment

You must be logged in to post a comment.