Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

PSV – NAC

Posted by Roy On August - 23 - 2009

Om 13u stond de chauffeur (mijn oom) voor de deur om richting Eindhoven te gaan en na ongeveer drie kwartier zaten we al op onze plekken. We zaten in vak DD, dat is de tweede ring van het stadion, een beetje links van het middenveld (rechts als je aan de overkant zit). Het leuke aan een thuiswedstrijd van PSV is dat er allemaal standaard filmpjes en muziekjes gespeeld worden op vaste momenten; zo draait ‘simply the best’ vlak voor aanvang van de wedstrijd.

Koevermans

Koevermans is blij met zijn doelpunten

Om klokslag half drie was de aftrap en helaas was het binnen 10 minuten al 0-1 voor NAC door zwak verdedigen van de PSV defensie. *zucht* NAC, altijd lastig… Gelukkig herpakte PSV zich daarna en werd er weer steeds beter gevoetbald. De 1-1 was een aantal keer dichtbij, maar hij ging er niet in. In de rust even wat drinken en dan weer snel klaar zitten voor de tweede helft die beter zou gaan.

Koevermans was in het team gekomen voor Bakkal en hij zorgde binnen een half uur voor de 1-1 en de 2-1, een gouden wissel dus! De sfeer zat er daarna weer echt goed in en het was overal feest. Het enige dat een beetje de boel verpestte was de scheidsrechter, Luinge. Die gast kan er echt geen fluit van! Tijdens de samenvatting later op de avond leek het wel mee te vallen, maar meneer Luinge loopt als een vedette op het veld en heeft totaal geen controle over wat er gebeurt. Ook ziet hij maar de helft en fluit hij regelmatig op appel van de spelers! Ongelofelijk… Gelukkig kwam er nog een 3-1 na een geweldige rush van Afellay die zorgde dat PSV, ondanks dat ze de wedstrijd met 10 man moesten uitspelen, verdient een mooie overwinning pakte.

Ik weet in ieder geval dat ik, later als ik weer in de buurt woon, een seizoenskaart ga halen. Geweldige sfeer, geweldige club. O+ PSV O+ !

-

Add your comment

You must be logged in to post a comment.