Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Cyanide & Happiness

Posted by Roy On November - 26 - 2009
Cyanide

‘De cover’

Ik volg verschillende web-comics als Garfield, Penny Arcade en Cyanide & Happiness. Garfield kent iedereen wel en Penny Arcade is vrij bekend onder de gamers. Cyanide & Happiness (C&H) is een comic die het vooral moet hebben van de zwarte humor. Hij is niet mooi getekend namelijk. Ook vind lang niet iedereen de comic leuk omdat hij te hard is, of ze de humor simpelweg niet begrijpen.

Sinds kort is er een verzamelalbum verschenen van C&H waarin ze de beste comics hebben verzameld en een 30-tal nieuwe hebben gemaakt speciaal voor het album. Voor een paar euro is deze te koop via Amazon. Ik heb het sinds kort ook en het is een leuke verzameling voor de C&H fans. Val je niet in die categorie, dan zal dit boekje daar niets aan veranderen. Vind je C&H wel leuk dan is het de aanschaf zeker waard, na het lezen van een paar strips lig je weer in een deuk! Heel veel valt er verder niet over het album te vertellen, het is op en top C&H, ook de nieuwe comics die er in staan. Mocht je C&H helemaal niet kennen, hieronder vind je een voorbeeld van de comic en hier is de website waar elke dag een nieuwe verschijnt: *klik*

pieceofass

Briljant! :D

-
4 Responses so far
 1. Maarten zei,

  Deze is dan wel weer grappig :D

  De rest niet zo…

  Posted on November 26th, 2009 at 20:33

 2. L'enfant terrible zei,

  Ik begrijp het wel,… hij ziet een stuk kont,… maar ik kan er alleen niet om lachen! Leuk dat iedereen zijn of haar humor zie. Maar ja,… ik kan niet zo snel lachen. Dane Cook en Ozzy Osbourne,… DAAR moet ik om lachen. Strips doen me niks.

  Posted on November 27th, 2009 at 11:05

 3. Mark zei,

  C&H is briljant! Hebben ze “depression week” nog opgenomen in dat boek?

  Posted on November 30th, 2009 at 12:13

 4. Alex zei,

  C&H is briljant! Vind het alleen jammer dat Nederlandse boekwinkels het boek niet verkopen. Ach, misschien een leuk kerstkado :D

  Posted on December 19th, 2009 at 16:45

Add your comment

You must be logged in to post a comment.