Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Werk in uitvoering!

Posted by Roy On November - 15 - 2009

Ik weet dat ik van mijn hobby ‘videogames spelen’ niet mijn werk wil maken. Het was een aantal jaar leuk bij FOK!games: toffe events bezocht, veel gratis spellen gekregen en interessante mensen leren kennen, maar je bent ‘verplicht’ tijd te besteden aan games die je eigenlijk helemaal niet wil spelen. Ik noem games als Road Kill, Suikoden IV, Call of Duty 3, Blacksite, LMA Manager ’05 en nog veel meer crap! Al deze bagger slurpte uren op die ik beter had kunnen besteden aan goede games. Al is een slechte op zijn tijd ook wel weer een mooi moment om goede games meer te gaan waarderen.

Clank

‘Clank’

Sinds ik gestopt ben bij FOK!games speel ik veel meer games uit dan voorheen en koop ik ook nog eens verstandiger mijn games. Omdat ik nu zelf de games moet kopen en niet meer gratis krijg heeft een game veel meer waarde en wil je er meer uithalen dan simpelweg level 1-1 spelen en weer doorschuiven naar de volgende (dit is ook één van de redenen dat ik geen omgebouwde Xbox heb, maar dat is ook weer een heel andere discussie). Op dit moment heb ik echter wel een aantal games liggen die ik tegelijk speel en een aantal games waar ik nog aan moet beginnen. Zo ben ik nu bezig met de nieuwe Ratchet & Clank: a Crack in Time op de PS3 en Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story op de NDS. Beide games zijn echt geweldig om te spelen: er is veel humor in beide games verwerkt en bovendien zijn ze allebei enorm kleurrijk. Echt games om vrolijk van te worden! Naast deze twee games zit ik ook precies halverwege de GTA Liberty City Episodes: Johhny is klaar en Tony staat te popelen om te beginnen. Dat zijn dus stiekem drie games die ik open heb staan op dit moment en dan komen er nog twee bestellingen aan binnen enkele weken: de God of War Collectie en New Super Mario Wii. Tot slot moet ik nog met Hemmo een einde aan de Uruburos-plaag in Resident Evil 5 maken (we hoeven volgens mij enkel chapter 6-2 en 6-3 nog) en heb ik van de volgende co-op game al het eerste hoofdstuk gespeeld met Maarten (niet overleefd trouwens, Maarten Liet mij Voor Dood achter…).

Voor het eerst in ongeveer een jaar tijd heb ik dan weer een backlog van games die ik nog moet spelen! Het is dus behoorlijk druk op game-gebied, maar ik ben voorlopig echt klaar met games kopen. Het eerste kwartaal van 2010 ziet er weliswaar vol uit met titels als Bioshock 2, God of War 3 en Final Fantasy XIII, maar dan praten we alweer zo’n beetje over maart: vier maanden van nu! Tijd zat dus en hoewel het veel werk lijkt is het allemaal leuk werk en kan ik het op mijn eigen tempo doen. Er moet immers ook gestudeerd worden!

-
2 Responses so far
 1. L'enfant terrible zei,

  Ik moet ook oppassen. Heb nu alleen Demon’s Souls even op pauze gezet. Maar ja,… er komen inderdaad toppers uit. Mass Effect moet ik hebben,… grote jongen! Tevens Splinter Cell conviction,… maar ja. Ook Bioshock 2, God of War3 en FFXIII komen in die periode uit. Alan Wake ook neem ik aan,… Heavy Rain,… aarrgghh :X

  Maar eigenlijk is het heel simpel. Alles draait om FFXIII,… er is niks anders!

  Posted on November 16th, 2009 at 10:58

 2. Mark zei,

  Ik heb Demon’s Souls ook op pauze gezet. Nu op het gemak Dragon Age Origins aan het doorlopen.

  Volgend jaar komen bij de release in elk geval in huis: Mass Effect 2, Splinter Cell Convinction en FFXIII. Op de DS wil ik alleen Miles Edgeworth: Ace Investigations.

  Ik heb ook nog interesse in Heavy Rain, Alan Wake en God of War 3. Maar die komen wel een keer.

  Posted on November 16th, 2009 at 13:29

Add your comment

You must be logged in to post a comment.