Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

De dagen vliegen voorbij

Posted by Roy On January - 11 - 2010

Ongeveer anderhalve week geleden begin het nieuwe jaar. 2010. Na de jaren ’80, ’90 en ’00 alweer mijn vierde decennium! Goddomme, ik word echt oud! De afgelopen dagen ben ik vooral bezig geweest met twee dingen: me voorbereiden voor de tentamens die volgende week beginnen en het omgooien van Roy-O-Rama naar de layout die jullie nu voor me zien. In dat omgooien is meer tijd gaan zitten dan ik van te voren bedacht had… Gelukkig is het nu zo goed als klaar, bijna alle feedback is verwerkt en ik ga deze week alleen nog kijken of ik FOK!smilies toe kan voegen en een nieuwe header maken. Er komt dus lekker veel tijd vrij voor de tentamens! Joepie!

Wat betreft games is het allemaal errug rustig… Games spelen staat even op een laag pitje omdat ik dus te druk ben met eerder genoemde dingen. Ik ben nog steeds bezig met Assassin’s Creed (memory block 4 voor degene die ‘m gespeeld hebben) en ik vind het toffer dan ik van te voren had verwacht. Ik doe lekker rustig aan, maximaal één assassination per speelsessie. Daarnaast ben ik ook nog druk bezig om Princess Peach te redden, ik zit gelukkig al in wereld 8. Met Lego Batman, Dead Space Extraction en a Boy and his Blob nog op de stapel lukt het me ook goed om me aan het goede voornemen van ‘geen nieuwe games tot mijn verjaardag’ te houden. Het is soms wel lastig als je zit dat Darksiders hoge cijfers scoort en zowel Dante’s Inferno als Bioshock allebei mooie special editions krijgen… Als ik het vol kan blijven houden hou ik echter wel gewoon geld over voor de HD decoder met HDD die ik voor mijn verjaardag wil kopen. Ik ben zo jaloers op wat Tessa heeft dat ik het ook gewoon wil! Kost wat, maar dan heb je ook wat!

De special edition van Bioshock 2


Tot mijn verjaardag heb ik het eigenlijk ook veel te druk om allemaal games te kopen. De komende weken staan dus in het teken van mijn tentamens, maar heb ik tussendoor ook nog een tandartsafspraak in Den Bosch, een housewarming en een deadline voor een opdracht. Daarna komt carnaval er al weer aan en daar wil ik een nieuw outfit voor hebben. Ik zag bij ons in de winkel al wat aardige kostuums als een Viking-pak en een bananen-pak! Na carnaval mag ik me ook alweer gaan verheugen op mijn verjaardagsweekend dat loopt van donderdag 11 maart t/m zondag 14 maart. Ik heb al vrij van werk en ik heb dus alle tijd voor de etentjes, de feestjes en natuurlijk Final Fantasy XIII! Ik heb er zin in!

-
6 Responses so far
 1. Maarten zei,

  Een HDD-recorder? Je kijkt toch nooit TV? :D

  Posted on January 11th, 2010 at 14:18

 2. L'enfant terrible zei,

  Hele fijne layout in dit artikel. Lekker plaatje,… goede width,… fijne font kleur! :!:

  Maar nu mijn artikel reactie. Bioshock 2 lijkt mij ook geweldig, maar ik vind deze LE wel erg duur,… iets van 90 Euro ofzo? Alleen voor de LP? Pfffff,… ik zag overigens dat de FRS een speciale versie uitgeeft voor de normale 59 Euro prijs. Even reclame kijken en hij is nog maar 50 ;)

  Posted on January 11th, 2010 at 19:01

 3. Maarten zei,

  Nu nog de comments-layout aanpassen :P
  Ik zie ook (klikbare) smileys nu! *O*

  Posted on January 11th, 2010 at 19:18

 4. Roy zei,

  Comments laat ik zo, anders wordt het te wit, das niet mooi. Je hebt ook een duidelijk onderscheid tussen artikel en comments :)

  Posted on January 11th, 2010 at 22:10

 5. Lillie zei,

  Goede smileys *O* Dat heb je goed gedaan Roy, ik ben trots op je! Alleen een beetje jammer dat je er hulp voor nodig had emo

  Wat betreft de inhoud: Ik doe niet aan collectorseditions of ze moeten echt heel tof zijn. Meestal is het alleen maar extra troep, dus dat hoef ik allemaal niet meer. Ik twijfel alleen of ik God of War 3 binnenkort al ga halen… En Modnation wil ik eigenlijk ook wel :@

  En verder is een HDD recorder heerlijk, zolang je normale TV hebt… Die van mij heeft al bijna twee jaar niet aan gestaan omdat het niet werkt met digitale tv :’)

  Posted on January 12th, 2010 at 00:05

 6. Mark zei,

  Bioshock 2 trekt me niet. Ik vond Bioshock een losstand verhaal. Nu blijkt Ryan naast Fountaine nog een andere vijand te hebben in een ander deel van Rapture? Een vijand waar je in heel deel 1 geen audiolog van hebt gevonden? En dan spelen als een Big Daddy? Klinkt als een gimmick! Ik laat deze aan me voorbij gaan.

  Het spel is niet eens van de oorspronkelijke bedenker, Ken Levine. Ik ben eerder benieuwd naar de nieuwe game waar hij mee bezig is. Volgens de geruchten een nieuw X-Com spel!

  Posted on January 15th, 2010 at 11:16

Add your comment

You must be logged in to post a comment.