Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

And we’re back

Posted by Roy On April - 14 - 2010

Zo, dat voelt altijd goed. Vanochtend had ik een tentamen dat beter ging dan ik had verwacht en nu heb ik weer een paar dagen ‘vrij’. Tijd om weer eens wat aan mijn blog te doen dus in plaats van enkel wat Twitter updates en een wisselende video van de week.

De afgelopen weken ben ik natuurlijk druk geweest met dat tentamen: Differential Equations. Erg vervelend vak, dat ook nog eens saai is en in mijn beleving niet veel toevoegt aan wat ik moet weten in de grote-mensen wereld. Maar ja, het staat nou eenmaal op het lijstje, dus moet het maar. Gelukkig heb ik niet enkel zitten studeren de afgelopen twee weken. Ik heb ook wat Final Fantasy XIII kunnen spelen in inmiddels staat de teller op zo’n 45 uur. 45 uur in 5 weken tijd. Toch nog aardig wat! Maar het is elke minuut genieten geblazen in Final. Als ik de game eenmaal uit heb, ik gok dat dat nog 20 uur ofzo gaat duren, dan ga ik alles wel weer met jullie delen. Er is zo ontzettend veel gebeurd…

Naast Final Fantasy heb ik mijn avonduren volgemaakt met het kijken van Band of Brothers. Deze serie over de Tweede Wereldoorlog is al een aantal jaren oud, maar ik heb ‘m nooit helemaal afgekeken. Nu, op Blu Ray, ben ik aanbeland bij de laatste twee afleveringen en ik ben zwaar onder de indruk. Extreem goeie serie! Ook hierover zal ik binnenkort meer gaan vertellen in een aparte blog. Iets waar ik geen aparte blog over ga schrijven is het avondje Jiskefet van 7 april in de Heineken Music Hall. Ik had van Gerard, Jodi en Thomas een kaartje gekregen voor mijn verjaardag en vorige week was het eindelijk zover. Met z’n vieren weer ouderwets lachen over grappen over alcohol, sex en Nazi’s. De humor is opzeker niet voor iedereen weggelegd, maar voor ons is het nostalgie ten top. De hoofdsketch was Lullo’s, maar ook Debiteuren/Crediteuren en Mijn Club kwamen langs. Als support-act hadden ze overigens een aantal leuke dansende dames, en dat kijkt altijd lekker weg!

Als laatste sociale event was er afgelopen zaterdag een personeelsfeestje in ons bedrijfsrestaurant. Het thema was ‘Hollywood’ en alles wat met films te maken heeft en dat was allemaal best leuk uitgewerkt qua aankleding. Dit keer heb ik echter geen reis gewonnen zoals vorig jaar naar Brussel… De Roy-O-Rama stedentrip van 2010 zal dus volledig uit eigen zak betaald moeten worden. Heeft er iemand hier nog ideeën voor trouwens? Ik wil naar een leuke stad, die niet al te duur is! Qua periode denk ik over mei, of september. De zomermaanden zijn me te warm en uiteraard te duur.

Voor de komende tijd staan er ook alvast een aantal leuke dingen gepland. Zaterdag is In Qontrol, over twee weken is het KoninginneNach/Dag en weer twee weken later is er weer een huisfeestje bij mijn oude huisgenoten! Verder heb ik nog een flinke stapel games die ik ga spelen als bijvoorbeeld Assassin’s Creed 2, Bioshock 2 en Tales of Vesperia. Alleen twijfel ik een beetje of ik Vesperia dit jaar wel moet spelen… In oktober komt Fallout: New Vegas en samen met Final Fantasy XIII heb ik dan wel weer genoeg RPG voor 2010. Ach, in 2011 doet die game het ook nog en ik heb geen haast. Als afsluiter de Official Aftermove van In Qontrol 2009. Zoiets wordt het zaterdag dus ook, maar dan met als thema: Save.Exit.Planet. Heh lekker.

-

Add your comment

You must be logged in to post a comment.