Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Party Weekend

Posted by Roy On June - 16 - 2010

Nu het belangrijkste nieuws op de E3 is geweest (over een paar dagen volgt nog een terugblik) is het tijd om het weekend voorafgaand aan de E3 even te bespreken. Het begon vrijdagmiddag met een treinreis naar Den Bosch waarna ik bij mijn zus ging eten. In de avond zouden we ons ouderlijk huis gaan versieren voor de 50e verjaardag van mijn moeder. Een grote pop op het dak van de schuur, een 50 verkeersbord, ballonnen en een hoop vlaggetjes, we hadden aan alles gedacht. Toen onze ouders later op de avond thuis kwamen was mijn moeder verrast, ze had het pas een dag later verwacht.

Op zaterdag was het feest voor de hele familie. Natuurlijk moest er overdag nog flink wat gedaan worden zoals boodschappen, de huiskamer omgooien, stoelen neerzetten, hapjes maken, etc. Na een vroeg diner (zelfgemaakte frietjes!) kwamen de eerste gasten rond 19:00u binnen. Hoewel we nu een heel buffet hadden was er op zich niet echt veel verschil met andere verjaardagen. Gewoon gezellig dus. Wel had ik het heel druk met het klaarmaken van de saté die natuurlijk enorm lekker was! Na 1:00u gingen de laatste gasten weer op weg naar huis en konden we een beetje opruimen en weer terug naar het huis van Tessa waar ik het hele weekend logeerde.

Op zondag hadden we ontbijt en nog wat taart. Rond 16:00u stapten we in de auto richting Scheveningen wat voor mijn moeder een verrassing was, de hele rit zat ze geblinddoekt achterin de auto. Op een gegeven moment dat ze dat we richting Eindhoven reden, maar we gingen net de andere kant op dus. In Scheveningen hadden we tijd om even wat te drinken en wat Air Hockey te spelen (Pa – Roy: 1 – 1) om vervolgens lekker te gaan eten bij Santos. Santos is een Argentijns restaurant en het vlees is er ver-ruk-ke-lijk! Echt een aanrader! Na het eten zagen we Wilfred Genee nog van Voetbal International TV en werden we half gefilmd. Helaas (of gelukkig?) heeft RTL dit eruit geknipt. Na een toetje bij een ijssalon op de boulevard was het tijd voor het tweede deel van de avond: het casino. We kregen allemaal speelgeld, dat was voor mij zelfs een aangename verrassing. Uiteindelijk ging ik naar huis met 40 euro verlies, maar ik heb wel veel leuke spellen gedaan. Ik vond het alleen jammer dat de South Park kast een beetje tegenviel, daar had ik meer van verwacht.

De maandag was de laatste dag van het feestweekend en we gingen met z’n allen de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK in Zuid Afrika kijken. Nederland won de wedstrijd uiteindelijk met 2 – 0 van Denemarken dankzij een beetje geluk. Nu belooft dit natuurlijk veel goeds, want je wordt juist kampioen als je het geluk aan je zijde hebt en zelfs slechte wedstrijden wint. Ik ben benieuwd hoe ver we uiteindelijk komen! Na de wedstrijd snel naar het station voor een vervelende treinreis naar huis die dankzij enorme vertraging er bijna voor zorgde dat ik de E3 conferentie van Microsoft mistte. Daarvan heb je overigens al kunnen lezen op Roy-O-Rama. Nu dit feestweekend voorbij is en de E3 haar einde nadert rest me niets anders dan studeren voor mijn tentamens volgende week… *zucht*

-
1 Response so far
  1. Maarten zei,

    Tentamens… Succes!!

    Posted on June 16th, 2010 at 23:19

Add your comment

You must be logged in to post a comment.