Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Super Mario Galaxy 2

Posted by Roy On June - 25 - 2010

Over Super Mario Galaxy 2 heb ik niet heel veel te vertellen. Het is de beste 3D platforming game aller tijden en alle hoge cijfers zijn niet meer dan terecht. De gameplay nadert perfectie, het heeft een legendarische soundtrack en het ziet er fantastisch uit. Mario (en Luigi) blijven ontzettend leuke personages en Bowser als eeuwige eindbaas verveelt nog steeds niet aangezien Nintendo de games gewoon heel fris houdt. De game zit bomvol nieuwe ideeën en ondanks dat het een ‘simpel’ vervolg is overtreft hij al het voorgaande met gemak. Super Mario Galaxy 2 toont aan waarom we gamer zijn, puur plezier.

Het enige punt waarbij ik nu vraagtekens zet is, waar gaan we nu heen met Mario? Van een paar simpele pixels die van links naar rechts over je scherm springen hebben we nu schitterende beelden waarbij Mario werkelijk alle kanten op moet. Op de volgende Nintendo console krijgen we waarschijnlijk HD graphics, eventueel 3D beelden, maar wat gaan we qua gameplay krijgen? Ik heb geen idee hoe Nintendo in hemelsnaam dit gaat overtreffen… Aan de andere kant is er maar één developer die dat kan, en dat is Nintendo zelf.

-
1 Response so far
  1. Maarten zei,

    Mag ik de Wii een keer lenen? :@

    Posted on June 29th, 2010 at 17:16

Add your comment

You must be logged in to post a comment.