Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Ice Cream & Sadness

Posted by Roy On March - 17 - 2011

Ongeveer een jaar na het verschijnen van het eerste Cyanide & Happiness album is er alweer een tweede verschenen. Ice Cream & Sadness heeft dit keer ook weer een hoop comics gebundeld, 120 klassiekers en 30 compleet nieuwe! Ze zijn niet allemaal even leuk, maar het is overduidelijk Cyanide & Happiness. Wat dat betreft is er niets veranderd in deze tweede bundel.

Het leuke aan dit deel is dat echter dat er nu een aantal ‘interactivities’ in zitten die je kunt doen. Denk hierbij aan een ‘connect the dots’ plaatje met twee puntjes en een opdracht waarbij je het boek tien keer moet draaien om uiteindelijk in de spiegel te lezen dat je dom bent… Geweldige humor! Heel veel valt er overigens niet meer te vertellen, dus ik laat jullie nu achter met een recente comic van de website:

Het boek is onder andere te koop op Amazon voor een paar euro.

-

Add your comment

You must be logged in to post a comment.