Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

E3 Bingo

Posted by Roy On May - 31 - 2011

Voordat de E3 begint is het altijd leuk om vooruit te kijken. Om te kijken wie er nou het beste zijn glazen bol kan gebruiken is er E3 Bingo (via NeoGAF). De spelregels zijn simpel. Gebruik het onderstaande sjabloon om uitspraken, gebeurtenissen of games aan te voorspellen en vink ze af als ze op E3 langskomen. Probeer het wel een beetje leuk te houden door ook wat minder voor de hand liggende zaken te voorspellen. Niemand is trots op je als je Super Mario, Paper Mario, Mario Kart en Mario & Sonic goed voorspelt.

Ikzelf doe natuurlijk ook mee. Ik ga voor drie kaarten voor de drie grote conferenties van Microsoft, Sony en Nintendo. Als eerste is Microsoft aan de beurt op maandag om 18:00 Nederlandse tijd. Daarna volgt Sony om 02:00 die nacht. Nintendo is als derde aan de beurt op dinsdag om 18:00 Nederlandse tijd.

Microsoft

Van links naar rechts: Halo HD Remake, Gears of War 3, Forza 4, Killer Instinct XBLA, Modern Warfare 3 (incl. ‘exclusieve DLC’), Avatar-meuk, meer Zune-integratie en features, Windows Phone 7 en gaming, Kinect 2.0 met nieuwe features, Banjo komt terug in een kutgame, Blinkx platformer, Kameo 2 leeft, Grafieken en verkoopcijfers, Xbox redesign met ingebouwde Kinect-meuk, Dance Central 2, nieuwe Alan Wake, Milo komt terug, Molyneux praat over zijn toekomstvisie en blaat heel veel, XBLA-trailer met alle upcoming XBLA-games, GTA V wordt getoond, FFXIV komt naar Xbox, Farmville komt naar Xbox, nieuwe Assassin’s Creed wordt getoond, Beyond Good & Evil 2 wordt getoond.

Sony

FFVII Remake officieel aangekondigd, Uncharted 3 wordt getoond, NGP details als prijs en release bekend, Kevin Butler komt grappig doen, Translator Guy gaat vertalen, Last Guardian toch aanwezig als trailer, PS4 wordt genoemd, Move-meuk, Verontschuldigingen voor downtijd PSN, FF Versus XIII als trailer, GTA V wordt getoond, Twisted Metal speelbaar, Riiiiiiiiiiiiiidge Racer voor NGP, LBP voor NGP, PS3 en NGP krijgen link-optie, PlayStation Suite voor Android telefoons wordt besproken, PSP/PS3 HD remakes getoond, God of War 4 aangekondigd, PS Store update met nog meer gratis zooi, SMS van FOK!games E3-gangers, Sony-fail in de conferentie waar we eerst verbaasd over zijn en later om lachen, Kaz Hirai is een held, Verkoopcijfers en grafiekjes, Jak 4 als afsluiter.

Nintendo

Super Wii krijgt naam en details en controller wordt getoond, Zelda komt voor Wii en Super Wii, Mario Kart 3DS linkt met Mario Kart Café, Kid Icarus wordt getoond, Ice Climbers komen terug, F-Zero komt terug, Reggie schopt kont, Miyamoto gaat gek doen op het podium, 3DS videofeatures worden getoond, Virtual Boy naar 3DS Virtual Console, Kirby is aanwezig op meerdere platformen, Last Story en Xenoblade komen naar het Westen, Cijfers en grafiekjes, Metroid 2D voor 3DS, Mii-meuk, Pokémon 3D, Vitality Sensor, GTA V komt naar Super Wii, Advance Wars naar 3DS, Wii Sports opvolger, 3DS en Super Wii krijgen Cube/GBA-achtige features, Friendcodes ook voor Super Wii aanwezig, een Final Fantasy spin-off wordt getoond.

Ik ben benieuwd hoeveel ik uiteindelijk af mag vinken! Doe je ook mee?

-
2 Responses so far
  1. Lillie zei,

    Je snapt blijkbaar het hele idee van bingo niet! Je moet juist vijf op een rij krijgen, dus het is juist slim om alle voorspelbare dingen bij elkaar in het rijtje te zetten. Plus dat er een mooie prijs te winnen moet zijn natuurlijk! Bingo zonder prijs is hetzelfde als Amerikaans jokeren zonder om geld te spelen, lame dus!

    Posted on May 31st, 2011 at 12:30

  2. Roy zei,

    Er moet uitdaging inzitten, dus moeten er op een rij makkelijke, én minder makkelijke voorspellingen in een rij zitten.

    Posted on May 31st, 2011 at 13:12

Add your comment

You must be logged in to post a comment.