Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Broadway

Posted by Roy On November - 5 - 2011

Ik zit sinds een half jaar weer in de crew bij FOK!games en daar horen ook de crewmeets bij. Tijdens deze crewmeets, vaak gehouden in Utrecht, wordt ook altijd een lekkere maaltijd gegeten. Sinds jaar en dag is Broadway in Utrecht de locatie voor deze eetfestijnen.

Broadway is gelegen aan een gracht, onder de normale straat. Het is daarom een beetje een donker hol zonder al te veel gezellige uitstraling. Aangezien we altijd met flink wat mensen zijn is dat niet zo erg, want je maakt het gewoon gezellig. Ik vind het eten ook veel belangrijker en dat is in dit geval uitstekend!

Je hebt de keuze uit verschillende gerechten, maar de meest populaire zijn de spare-ribs (in verschillende smaken), de mixed grill en de combi met spare-ribs en kip. Een enkeling kiest altijd Chicken George, gegrilde kip met een roomsausje en gepofte aardappel. Ik ga uiteraard altijd voor de combi, het beste van twee werelden. Het vlees is werkelijk heerlijk! Ik kan met recht zeggen dat het de lekkerste spare-ribs zijn die ik ken, vele malen beter dan bijvoorbeeld die van de Beren eetcafés, en die zijn al erg lekker! De kip is daarnaast ook zo mals dat je haast niet hoeft te kauwen.

Naast het vlees krijg je ook frietjes (of de eerder genoemde gepofte aardappel) en ook deze zijn altijd prima bereid! Om het af te maken krijg je een bakje met citroenwater om na afloop je handen enigszins schoon te maken. Het hele pakket wordt goed verzorgd wat dat betreft. Qua prijzen zijn ze ook wel okay, de combi kost ongeveer 16 euro en een drankje is 2 tot 2,50. Normale prijzen tegenwoordig in de horeca.

Of er een toetje wordt genomen na afloop hangt een beetje af van hoeveel trek je nog hebt. Vroeger nam ik er standaard een dame blanche na, maar de laatste twee keer zat ik toch wel vol. Dan wordt het enkel een warme chocolademelk met slagroom. Wat het ook wordt, ik vertrek altijd met een verzadigd gevoel. Broadway is een echte aanrader als je een hapje wilt gaan eten in Utrecht!

-
1 Response so far
  1. Stairway to Heaven | Roy-O-Rama zei,

    […] vaste eetgelegenheid, Broadway, is gelegen aan een gracht waar je een vrij steile trap voor af moet. We kozen daarom dit keer voor […]

    Posted on April 23rd, 2013 at 02:23

Add your comment

You must be logged in to post a comment.