Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Dollars Steakhouse Arnhem

Posted by Roy On November - 27 - 2011

Ik ben helemaal niet bekend in Arnhem en had een kennis gevraagd of er een goed steakhouse in Arnhem zat. Dat wist ze niet helaas. Toen we dus in Arnhem arriveerden liepen we maar gewoon het centrum in. Na drie potentiƫle Griekse restaurants en een rondje over de Korenmarkt besloten we terug te gaan naar de eerste Griek die we zagen. Op dat moment zagen we Dollar$, een steakhouse. Daar liepen we naar binnen na het zien van de menukaart.

Ik koos voor de burger en Hemmo koos de Burger XL. Na enorm lang wachten (zo’n drie kwartier ongeveer) werden de burgers eindelijk geserveerd en toen bleek dat de XL-variant echt XL was. Het brood nam het hele bord in beslag! Mijn burger was ook enorm, formaat Leo uit Leipzig. De XL was ongeveer twee keer zo groot nog denk ik. Ik ben helaas vergeten om er een foto van te maken…

Het formaat is echter niet het belangrijkste, de smaak is waar het om draait. Gelukkig zit dat wel goed bij Dollar$! Na de eerste hap proefde je heerlijk vers bereid hamburgervlees en werd direct duidelijk waarom het zo lang duurde. Het gehakt is goed gekruid en het wordt geserveerd op een soort Turks brood. Als vulling is er uiteraard sla, ui en tomaat en krijg je mayo, ketchup en curry om naar smaak toe te voegen. Bovendien worden er frietjes bij geserveerd (niet nodig bij de XL-variant). Het geheel krijg van mij een 9! Ik heb echt super gegeten en kan het iedereen aanrader!

-
1 Response so far
  1. Hemmo zei,

    Een traditie geboren!

    Posted on November 27th, 2011 at 15:43

Add your comment

You must be logged in to post a comment.