Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Schoenen

Posted by Roy On November - 9 - 2011

Nu ik deze week mijn laatste paar K-Swiss heb weg moeten doen vanwege slijtage was het tijd om dit blogidee eindelijk eens uit te werken. Sinds mijn eerste vakantie in Amerika loop ik op K-Swiss sneakers. Ze zitten als gegoten en zijn kwalitatief uitermate top! Ik ken serieus geen betere sneakers eerlijk gezegd.

Toch zijn er momenten dat zelfs het beste niet meer voldoet, en die tijd is voor mijn K-Swiss sneakers nu aangebroken. Het laatste paar heb ik woensdag nog aangehad naar werk, maar daarna was het klaar. Nieuwe zooltjes, veters of het laten stikken van een stukje heeft geen nut meer, ze zijn op. Rust in vrede lieve schoenen…

De afgelopen jaren hebben de sneakers veel van de wereld gezien, Amerika, Egypte, Parijs, Londen, Brussel, Gent, Leipzig… Overal stonden ze me bij en nooit kreeg ik pijn in mijn voeten. Ook bij festiviteiten waren ze aanwezig. Carnaval, Dance Valley, Mystery Land, Qlimax… Ze waren er altijd bij.

Omdat K-Swiss redelijk duur is zijn mijn twee meest recente paar sneakers van het merk Reebok. Qua uiterlijk prima, zeker de witte, maar ze zitten toch veel minder lekker. In Budapest kreeg ik na een halve dag ook al blaren. Belachelijk! Tevens zijn de veters gewoon vervelend omdat ze niet goed blijven zitten! Ondanks dat ze maar de helft kosten van K-Swiss haal ik ze gewoon niet meer! In de lente ga ik weer voor K-Swiss en tot die tijd moet ik het doen met Reebok. Nu al afschrijven is namelijk wel een klein beetje zonde van het geld…

-

Add your comment

You must be logged in to post a comment.