Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Backlog-gaming

Posted by Roy On January - 11 - 2012

Net als begin vorig jaar heb ik ook nu weer met mezelf afgesproken om geen games te kopen voor een langere periode om mijn backlog weg te gaan werken. Dit keer is het tot 1 juni 2012, met als uitzonderingen een PlayStation Vita en Final Fantasy XIII-2. De uitzonderingen klinken zwak, maar een Vita is gewoon een toffe gadget die ik z.s.m. wil en van Final Fantasy wil ik de gelimiteerde versie die anders uitverkocht is. Alle andere games schuif ik door.

De grote vraag is nu, wat ga ik spelen? Nou, daar ga ik je in deze blog antwoord op geven. Op dit moment speel ik Assassin’s Creed: Brotherhood, het tweede deel in de Ezio-trilogie in Assassin’s Creed. Ik ben net begonnen in die game maar het ziet er nu al weer prachtig uit! Hopelijk blijft het verhaal interessant zoals in ACII ook het geval was.

Afhankelijk van wanneer ik klaar ben met Brotherhood ga beginnen aan Final Fantasy XIII-2, of verder met Fallout New Vegas. Final komt namelijk op 3 februari uit en ik zie me op zich wel de rest van januari bezig met Brotherhood. Deze drie games staan in ieder geval in de planning voor de eerste drie maanden. Tot en met eind maart ben ik daar wel zoet mee!

Wat er in april op het menu staat weet ik nog niet helemaal, maar het wordt OF de tweede helft van Xenoblade Chronicles, OF Assassin’s Creed Revelations. Revelations heeft daarbij de meeste kans omdat die geleend is van iemand en Xenoblade net als Final een diepgaande RPG is waar je goed voor moet gaan zitten. Voor beide games staat in ieder geval twee maanden de tijd zodat ik op 1 juni alles uitgespeeld heb wat ik nog moet uitspelen!

De lijst met games die ik mogelijk ga kopen in juni is overigens bizar lang… Onder andere titels als Deus Ex, Rayman Origins, Uncharted 3 en Kirby’s Epic Yarn staan op mijn wishlist. Degene die op dat moment het goedkoopst is, is de gelukkige! Tevens verschijnen er de komende maanden nog games die ik ga laten liggen zoals The Last Story en The Witcher II. Genoeg keus dus, maar eerst mijn backlog wegwerken!

Overigens betreft dit enkel mijn console-games. Voor handhelds is de backlog vele malen groter. Ik heb dezelfde regel ingesteld, maar niet echt een planning. Handheld-games zijn namelijk gemakkelijker af te wisselen. Op dit moment speel ik bijvoorbeeld Mario Kart, Pullblox, Kirby Mass Attack en Tetris door elkaar.

-

Add your comment

You must be logged in to post a comment.