Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

BBQ Restaurant Delft

Posted by Roy On February - 28 - 2012

Aan de Verwersdijk in Delft zit sinds een half jaar ongeveer een nieuw eettentje: BBQ Restaurant Delft. Het is niet de meest originele naam die er te bedenken valt, maar het dekt wel perfect de lading. Het standaard arrangement kost je 22,50 waarbij je twee uur onbeperkt kunt eten. Er zijn twee soorten kip, er zijn hamburgers, worsten, spare-ribs en er zijn verschillende soorten vis en garnalen. Voor iets wat wils dus!

Naast al het vlees is er uiteraard ook brood met kruidenboter (iets aan de zoute kant), friet, salade en de mogelijkheid om pannenkoeken te bakken. Alles is van uitstekende kwaliteit en ik heb heerlijk gegeten afgelopen zondag. We waren in totaal met 20 man en het eten werd constant netjes op tijd aangevuld, zowel het vlees als de friet en het brood. Keurig!

Het eten begint trouwens met soep waarbij je de keuze hebt uit twee soorten (voor ons was dat kippensoep of tomatensoep). Als toetje is er de keuze uit verschillende soorten ijs met saus en/of slagroom. Geen gekke dingen verder, maar gewoon normale keuzes die iedereen lekker vindt. Het geheel zorgt er voor dat ik helemaal enthousiast ben en voor mijn verjaardag over twee weken ook ga reserveren daar. Yummy!

-

Add your comment

You must be logged in to post a comment.