Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Stairway to Heaven

Posted by Roy On April - 11 - 2012

Onze vaste eetgelegenheid, Broadway, is gelegen aan een gracht waar je een vrij steile trap voor af moet. We kozen daarom dit keer voor een locatie die gelijkvloers was zodat het makkelijk begaanbaar was. Stairway to Heaven ligt vlakbij het station in Utrecht en is dus een mooie plek om te gaan eten, dachten we.

Het nadeel van Stairway, enorm trage bediening, namen we voor lief en we hoopten dat het niet standaard zou zijn. Niets bleek echter minder waar, ook afgelopen keer was het weer droevig gesteld met de bediening. Meerdere keren hebben we zelf aan de bar moeten aangeven dat we wat wilden drinken. Blijkbaar wil men daar niet zo veel geld verdienen als dat mogelijk is?

Deze blog gaat echter over het eten, want daarvoor waren we daar. Met een grote groep heb je de keuze uit de specials wat inhoudt dat je gemakkelijke gerechten voorgeschoteld krijgt: hamburgers, saté, spare-ribs, dat soort werk. Niets mis mee natuurlijk, maar wel iets om rekening mee te houden. Na ook weer lang wachten kregen we het eten uitgereikt en hoewel de door mij gekozen hamburger prima te eten was vond ik het een beetje magertjes. Misschien ben ik verwend door de burgers van bijvoorbeeld Burgerz, maar dit stelde gewoon niet veel voor. De spare-ribs die mijn collega’s hadden waren ook niet fantastisch als ik ze zo bekeek.

Heel veel meer valt er overigens niet te vertellen over Stairway to Heaven. Het is allemaal middelmatig in die toko, zowel qua bediening als qua kwaliteit. Bij gebrek aan beter zou je er best heen kunnen gaan, maar Utrecht heeft veel meer te bieden. Geen aanrader dus! De Stairway mag daarom nog niet in de schaduw staan van Broadway en de volgende keer gaan we weer gewoon daar eten. We zorgen er wel voor dat iedereen er kan komen, steile trap of niet.

-
1 Response so far
  1. Mark zei,

    Waarom kun je geen steile trap meer af. En neem de volgende keer aub een foto VOOR je je bord leeg gegeten hebt. Is wat smakkelijker. ;)

    Posted on April 11th, 2012 at 14:36

Add your comment

You must be logged in to post a comment.