Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Roy-O-Rama in 2013

Posted by Roy On January - 6 - 2013

Sinds afgelopen zomer zijn er drie artikelen verschenen op Roy-O-Rama en dat is weinig. Te weinig. Deels komt dit door mijn verhuizing, deels door het fulltime werken en deels door Hilde. Hele dagen achter de pc zitten is er gewoon niet meer bij natuurlijk omdat ik graag gezellig samen op de bank zit om simpele tv te kijken of samen een game te spelen.

Op dit moment zijn we echter zo goed als klaar in ons huis (duurt ff, maar dan heb je ook wat) en bijna staan allebei onze computers aangesloten in de werkkamer. Vanaf dat moment zal er weer wat vaker iets te lezen zijn op Roy-O-Rama. Er zijn bijvoorbeeld nog een hoop artikelen die ik voor FOK!games heb geschreven die hier nog niet staan, én ik heb een nieuwe reeks bedacht voor op deze geweldige blog.

Qua artikelen vanuit FOK! kun je denken aan Wii U-reviews en de nieuwe reeks zal gaan over mijn backlog in games, films en boeken. Ik wil in 2013 namelijk weer eens wat meer games gaan uitspelen en minder uitgeven aan nieuwe games. Dit is een jaarlijks terugkerend voornemen (net als letten op gezondheid uiteraard) maar nu pak ik het anders aan!

De eerste stap die ik gezet heb om mijn backlog terug te brengen is alle games die ik nog wil spelen in een overzicht zetten. Op moment van schrijven zijn er nog 47 games die ik moet uitspelen of überhaupt nog aan moet beginnen. Aan het eind van dit jaar wil ik die lijst teruggebracht hebben tot 30. Dat lijkt behoorlijk veel, maar met een beetje inzet, en het verstandig omgaan met nieuwe games, moet dat lukken.

Een game kan van de lijst gehaald worden als ik de game uitgespeeld heb (eindbaas verslagen) of simpelweg echt geen zin meer heb (te moeilijk, te saai). Zo staat er bijvoorbeeld geen Mario-platformgame meer in de lijst omdat ik dan Bowser verslagen heb. Dit wil niet zeggen dat ik de game niet meer zal spelen, maar wel dat deze niet meer meetelt.

Bij de lijst van 47 games zitten overigens wel een achttal games die komen uit de Super Nintendo-periode en deze zal ik moeten spelen via een emulator. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet, maar het wordt in ieder geval in de zomer voor de FOK!games RPG Zomer die we ook dit jaar weer houden! Op het gebied van films en boeken moet ik nog een overzicht maken. Hieraan ga ik verder geen eisen stellen aan mezelf wat betreft te kijken of te lezen aantallen. Eerst de games dus! Op naar een kleinere lijst te spelen games!

Oh, en natuurlijk de allerbeste wensen nog. Ofzo.

-

Add your comment

You must be logged in to post a comment.