Roy-O-Rama

Videogames… en meer!

Testpagina

Posted by Roy On July - 20 - 2014

Op deze vrije zondag ga ik wat knutselen aan mijn blog. Zo zag ik een Spotify-plugin waarmee ik gemakkelijk muziek kan linken in een blog. Uiteraard moeten nieuwe plugins getest worden en daar gebruik ik dit artikel voor.

In tegenstelling tot de meeste andere websites ga ik live testen, die anderhalve bezoeker die ik heb merkt er toch niets van! De eerste test is de bovengenoemde Spotify-plugin. Als het goed is moet je dit direct in je browser kunnen afspelen:


Okay, de Spotify-plugin werkt, en dat na een minuutje of tien al! Nu moet ik even verder zoeken naar interessante plugins. Hou deze pagina in de gaten, want de gehele dag door zul je hier spectaculaire nieuwe features zien. Of niet. In dat geval blijft het bij de Spotify-plugin. Dat kan ook.

Zo, een kleine anderhalf uur later en de tweede update is toegevoegd. Visueel is er nauwelijks iets veranderd, maar op de achtergrond is Roy-O-Rama een stuk krachtiger geworden dankzij Jetpack. Jetpack is een verzamel-plugin die meerdere features kent. Eén ervan is een uitvouwbare share-knop die ik mooier vind dan de losse add this-knoppen die ik had staan. Naast het delen van mijn blogs via Twitter en Facebook kun je ze ook doormailen en uitprinten. Hoe tof is dat!

De volgende update waar ik aan ga werken is het terughalen van mijn Flickr-widget, die was gestopt met werken, maar ik wil ‘m terug. Hopelijk gaat dat lukken! In de tussentijd kun je luisteren naar een nieuw muziekje:

Oh, en ik zie dat er nu twee verschillende lettertypen staan, ook dat ga ik even uitzoeken… => Fixed.

Hoera! Flickr werkt weer! Dit keer zelfs met een plugin die ik kan gebruiken in blogs:
[alpine-phototile-for-flickr src=”user” uid=”46192608@N05″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”100″ num=”4″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”75″ nocredit=”1″]
De foto’s worden wel wat lelijk verkleind, maar als je er op klikt ziet het er prima uit in een pop-up. Ik ben klaar voor vandaag en best tevreden met de voortgang! Mooie tijd om te stoppen ook nu: 13.37 uur. Tijd voor The Last Story.

-

Add your comment

You must be logged in to post a comment.